Advertise Solution groeit!

Advertise Solution groeit!

Advertise Solution zit letterlijk in de lift, en groeit steeds verder door. Zo ver dat wij uit ons kantoor zijn gegroeid. Daarom zijn wij verhuisd naar een groter kantoorruimte op dezelfde locatie, namelijk Bolderweg 2 in Almere.

Om onze nieuwe ruimte te voorzien van mooie aankleding hebben wij contact gezocht met Van den Broek Biljart. Zij hebben ons geholpen met het plaatsen van een Biljart tafel waar wij onze ontspanningsmomenten kunnen nemen. De biljarttafel heeft de mogelijkheid om omgetoverd te worden tot tafeltennistafel. Wij willen Van den Broek Biljarts hartelijk bedanken voor de mooie combinatietafel inclusief het logo van Advertise Solution. Wilt u ook zo’n fantastisch mooie Biljart tafel? Neem dan zeker even een kijkje bij de toppers van Van den Broek Biljarts.

Van den Broek Biljarts

Biljartfabriek Van Den Broek bestaat sinds 1956. De heer W. van den Broek is de grondlegger van de Amsterdamse biljartfabriek. Op het plaatsje achter zijn woonhuis in Amsterdam West begon deze huiswerker. Het bedrijf groeide en verhuisde naar de Jordaan met een echte werkplaats. In 1963 verhuisde het bedrijf naar de Van Ostadestraat. Sinds 1 januari 2000 heeft van den Broek biljarts het bedrijf van George Vermeulen Biljartservice overgenomen. Zij hebben toen drie bedrijven tot één bedrijf op één locatie samengebracht in de Van Ostadestraat.

Een unieke service die van den Broek biljart biedt is het op maat bouwen van biljarts bijvoorbeeld op cruiseschepen en het bouwen van combinatiebiljarts waar zowel poolbiljart als carambolebiljart op gespeeld kan worden. Naast activiteiten op biljartgebied levert van den Broek Biljart ook voetbaltafels, sjoelbakken, tafeltennistafels, airhockeytafels en alles op dart gebied.

Hulp nodig bij Google Ads of SEO?

Neem direct contact met ons op.
Via ons contactformulier zullen wij zo snel mogelijk reageren.
Bellen kan natuurlijk ook via 036-8483922.

Megafoon

Neem contact op met onze Adwords specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nu met gratis €75,- advertentietegoed
* voor nieuwe Adwords accounts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.