Wilt u een gratis Google AdWords review?

Google AdWords review

Google AdWords is een doeltreffend marketinginstrument waarmee u uw doelgroep snel bereikt en prikkelt tot conversie. Met een goed opgezette en geoptimaliseerd campagne betaalt een Google AdWords campagne zich gegarandeerd terug. Maar maakt u wel gebruik van een goede Google AdWords campagne? Kom erachter in een review met één van onze Google AdWords specialisten. Vraag uw vrijblijvende review hier aan.

Voorafgaand

Wanneer u een vrijblijvende Google Ads review heeft aangevraagd via onze site, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Samen zoeken we naar een geschikte datum voor de AdWords review. Wij vragen altijd of u voor de Google AdWords review alvast ingelogd wilt zijn in uw Google Ads. Om de Google Ads review zo goed mogelijk te laten slagen raden wij het u aan om teamviewer te downloaden op uw computer. Met teamviewer is het mogelijk om op een veilige manier computers met elkaar te verbinden en zo met elkaar mee kunt kijken.

De review – tijdelijke koppeling maken

Tijdens de review zorgen we er samen voor dat de accounts worden gekoppeld, zo kunnen wij samen door uw eigen Google Adwords campagne heen en precies laten zien welke punten op dit moment voor de onnodige kosten zorgen. De google AdWords specialist loopt samen met u de instellingen na. Enkele instellingen zijn erg belangrijk voor uw campagne, namelijk:
– Datum, onbeperkt
– Instellingen zoeknetwerk, zoeknetwerk van Google
– Targetting
– Taal, Nederlands en Engels
– De te selecteren bied strategie

Apparaten

Samen met de Google AdWords specialist bekijkt u via welke apparaten uw campagnes bekeken zijn, hoeveel de kosten per klik zijn en hoe hoog de gemeten conversie is. Bij het kopje ‘’zoekwoorden’’ bekijken we welke zoekwoorden u heeft ingesteld, ook hier is te zien hoeveel de kosten per klik zijn en hoeveel kliks hieruit zijn gekomen.

Conversies meeting

Een conversie is het moment waarop een bezoeker van de website over gaat tot een aankoop, informatie aanvraag, of bijvoorbeeld het downloaden van een brochure. De conversie meeting is erg belangrijk voor uw campagne, het is een meet instrument om te kijken hoeveel conversie u daadwerkelijk heeft gehaald uit de advertentie. De conversie meeting worden bijgehouden in Google Analytics.

Kwaliteitsscores

Kwaliteitsscores zijn erg belangrijk voor uw campagne. Als uw kwaliteitsscore hoger is, betaalt u minder per klik voor dezelfde positie, of u krijg een hogere positie voor dezelfde klik prijs. De kwaliteitsscores worden weergegeven op schaal van 1 tot 10.

Zoekwoorden

Het is belangrijk om te weten op welke zoekwoorden mensen u gevonden hebben, dit is mogelijk onder het kopje ‘’zoektermen’’. Sluiten de zoekwoorden wel aan op uw wensen? Of word u gevonden op zoekwoorden waar u niet gevonden op wilt worden? Met ‘’uitsluiting zoekwoorden’’ stellen wij samen in op welke zoekwoorden u niet gevonden wilt worden.

Advertentie extensies

Bij ‘’Advertentie en extensie’’ Kijken we naar beschrijving 1, beschrijving  2 en naar kop 3. Zijn deze goed gebruikt of zien wij hier wellicht verbetering in. Er zijn enkele extensie erg belangrijk voor u campagne namelijk:
– Site link extensie, zijn er koppelingen naar een pagina op de website
– Highlight extensie, uw eigen USP’s (Unique selling points)
– Extensie voor website informatie, beschrijving over de website
– Oproep extensie, telefoon nummer

Display netwerk

Naast de vele mogelijkheden binnen het zoeknetwerk van Google bestaat er ook zo iets als het “Display netwerk”. Hier worden uw advertenties vertoont, echter niet op google.nl maar op partner websites van Google zoals telegraaf.nl, marktplaats.nl en nog vele andere websites waar Google uw doelgroep op verwacht. Deze advertenties zijn perfect om de aandacht van consumenten te krijgen die in de zoek of aankoop fase zijn.  Display advertenties kunnen zorgen voor een betere naamsbekendheid.

Plaatsingen

Deze plaatsingen dienen zorgvuldig gefilterd te worden op basis van uw branche relevantie. Als u autobanden verkoopt wilt u immers niet gevonden worden op een website over krultangen.

Bent u geïnteresseerd in een Google AdWords review? Neem dan contact met ons op of klik hier!

Megafoon

Neem contact op met onze Adwords specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nu met gratis €75,- advertentietegoed
* voor nieuwe Adwords accounts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.