Google AdWords review

Google AdWords

Google AdWords is een doeltreffend marketinginstrument waarmee u uw doelgroep snel bereikt en prikkelt tot conversie. Met een goed opgezette en geoptimaliseerd campagne betaalt een AdWords search campagne zich gegarandeerd terug. Maar maakt u wel gebruik van een goede Google AdWords campagne? Kom erachter in een review met één van onze Google AdWords specialisten. Vraag uw vrijblijvende review hier aan.

Voor de Google AdWords Review

Wanneer u op onze website terecht bent gekomen heeft u de mogelijkheid om een vrijblijvende review aan te vragen met één van onze Google AdWords specialisten. Als u een review heeft aangevraagd nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Via telefonisch contact zoeken we samen naar een geschikte datum voor de Google AdWords review. De review gebeurt telefonisch, wij vragen altijd of u voor de Google AdWords review ingelogd wilt zijn in uw Google Ads.

Teamviewer

Om de Google AdWords review zo goed mogelijk te laten slagen adviseren wij u om teamviewer te downloaden op uw computer. Teamviewer is een veilig programma waarmee het mogelijk is om computers op een afstand met elkaar te verbinden. Zo kunt u meekijken met alle handelingen die wij samen uitvoeren.

De Google AdWords Review

Om met de review te beginnen zorgen we er allereerst samen voor dat de Google AdWords accounts gekoppeld worden. Zo kunnen wij samen door uw eigen Google AdWords campagne lopen en laten wij precies zien welke punten er nu voor onnodige kosten zorgen.

Er zijn veel instellingen die erg belangrijk zijn voor uw Google AdWords campagne. Enkele van deze instellingen hebben te maken met:
– De datum
– Instellingen zoeknetwerk
– Targetting
– Taal
– Te selecteren bied strategie

Conversie meeting

Wanneer een bezoeker op uw website over gaat tot informatie aanvraag, tot een aankoop of een brochure download noemen we dit een conversie. Conversie meeting is een erg belangrijk meet instrument om te kijken hoeveel conversie u daadwerkelijk uit de advertentie heeft gehaald. Google Analytics is een programma waarin de conversie metingen worden bijgehouden.

Zoekwoorden

Het is van belang om te weten via welk apparaten uw campagnes bekeken zijn. Bij het kopje ‘zoekwoorden’ bekijken we samen welke zoekwoorden u heeft ingesteld. Hier vanuit is het mogelijk om te zien hoeveel de kosten per klik zijn en hoe hoog de gemeten conversie is per apparaat.

Onder het kopje ‘zoektermen’ kunnen we zien op welke zoekwoorden uw bezoekers u hebben gevonden. Dit is belangrijk om te weten, het kan zo zijn dat dit zoekwoorden zijn waar u helemaal niet gevonden op wilt worden. Om dit te voorkomen stellen wij samen in op welke zoekwoorden u niet gevonden wilt worden. Dit is mogelijk onder het kopje ‘uitsluiting zoekwoorden’.

Kwaliteitsscores

Kwaliteitsscores zijn erg belangrijk voor uw campagne. Als uw kwaliteitsscore hoger is, betaalt u minder per klik voor dezelfde positie, of u krijg een hogere positie voor dezelfde klik prijs. De kwaliteitsscores worden weergegeven op schaal van 1 tot 10.

Advertentie extensies

Het is van belang dat beschrijving 1, beschrijving  2 en kop 3 goed gebruikt worden. Wellicht zien wij hier verbetering in of in het ergste geval maakt u hier helemaal geen gebruik van. Er zijn enkele extensie erg belangrijk voor u campagne namelijk:
– Site link extensie, zijn er koppelingen naar andere pagina’s op de website?
– Highlight extensie, uw eigen USP’s (Unique selling points)
– Extensie voor website informatie, het gebruik van een beschrijving over de website
– Oproep extensie, het gebruik van een telefoon nummer.

Google premium partner

Wist u dat Advertise Solution Google Premier Partner is? Google geeft dit keurmerk aan select aantal bedrijven die aantonen dat ze gespecialiseerd zijn in zoekmachine marketing. Binnen de huidige groep van Nederlandse Google Partners, zijn de best presterende bureaus geselecteerd als Google Premier Partner, en hier zijn wij er 1 van!

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd geraakt? Wilt u weten op welke punten u te veel geld uitgeeft? Maak dan gebruik van een vrijblijvende review met één van onze Google AdWords specialisten. Dan lopen wij samen uw Google AdWords campagnes door en bekijken we waar u onnodig kosten op maakt.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen

Megafoon

Neem contact op met onze Adwords specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nu met gratis €75,- advertentietegoed
* voor nieuwe Adwords accounts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.