Google AdWords uitbesteden

Wat is Google AdWords

Google AdWords is het advertentieprogramma van Google. In dit programma kunt u advertentieteksten instellen en bieden op zoekwoorden waar uw gebruikers op zoeken. Zo adverteert u dus alleen wanneer iemand actief op zoek is naar informatie of een product. Hierdoor is adverteren via Google AdWords vaak interessanter dan adverteren in een krant, magazine of op TV, omdat men daar niet actief op zoek is. Meer weten over Google AdWords klik dan hier.

Google AdWords campagne

Het beheren en winstgevend maken van Google AdWords campagnes is een vak. Google AdWords optimalisatie is met de jaren steeds complexer geworden. Even een AdWords campagne opzetten en direct winst behalen gaat niet meer zo makkelijk.

Waarom Google AdWords uitbesteden?

Veel organisaties beschikken niet over de juiste kennis, middelen of inzichten om het Google AdWords beheer intern uit te voeren. Hierdoor wordt niet het maximale resultaat uit een campagne gehaald. Steeds meer organisaties worden zich ervan bewust dat het starten met Google Ads kansen biedt. Hierdoor neemt de concurrentie op zoekwoorden toe en wordt de klikprijs hoger. Wanneer u de campagne niet optimaal inricht en monitort kunnen de kosten hoog oplopen waardoor u snel door uw budget heen gaat en uiteindelijk minder conversie behaalt. Het kost veel tijd om een campagne te bouwen en te optimaliseren. Tijd die vaak veel beter gebruikt kan worden binnen de organisatie.

Focus op resultaat

We beginnen altijd om uw wensen te bespreken. Uw Google AdWords campagnes worden zo bijgewerkt dat alles erop gericht is om relevante bezoekers naar de website of webshop te krijgen, om zo meer omzet of aanvragen te kunnen genereren. Zo focussen wij niet alleen op conversies, maar ook op het effectief besteden van het marketingbudget. Alles wordt eraan gedaan om de kosten per klik zo laag mogelijk te krijgen en te behouden. De campagnes worden wekelijks geanalyseerd om onnodige kosten te voorkomen.

Google AdWords uitbesteden aan Advertise Solution

Bij ons staat u als klant centraal. Als u ervoor kiest om uw Google AdWords uit te besteden aan Advertise Solution, krijgt u binnen ons bureau een vaste Google AdWords specialist. Met uw vaste aanspreekpunt heeft u maandelijks contact over uw Google AdWords campagne. Iedere maand ontvangt u een verslag over de uitgevoerde werkzaamheden en ontvang u een overzicht met de belangrijkste resultaten.

Meetbaar

Klant contact staat bij ons hoog in het vaandel, daarom houden we u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van uw AdWords campagne. Met onze expertise en ervaring behalen we aantoonbaar betere vindbaarheid in Google en resultaten voor onze klanten. Door de koppeling van uw Google AdWords account met het Google Analytics account meten we prestaties op zoekwoord niveau. Hierdoor zien we naar verloop van tijd welke zoekwoorden optimaal renderen en passen hier onze biedingen op aan.

Google Premium Partner

Wist u dat Advertise Solution Google Premier Partner is? Google geeft dit keurmerk aan select aantal bedrijven die aantonen dat ze gespecialiseerd zijn in zoekmachine marketing. Binnen de huidige groep van Nederlandse Google Partners, zijn de best presterende bureaus geselecteerd als Google Premier Partner, en hier zijn wij er 1 van!

Samen gaan voor het maximale resultaat

Wil u daadwerkelijk resultaat behalen met een organisatie die actief met u meedenkt en de Google AdWords kosten beheert? Dan bent u bij Advertise Solution aan het juiste adres.  Wij willen graag uw Google AdWords campagnes beheren en samen gaan voor het maximale resultaat. U zit bij ons niet vast aan lange contracten, u kunt per maand opzeggen.

Weten wat de mogelijkheden zijn voor uw Google AdWords campagne? Maak dan gebruik van een vrijblijvende review met één van onze Google AdWords specialisten. Geïnteresseerd? Klik dan hier!

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen

Megafoon

Neem contact op met onze Adwords specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nu met gratis €75,- advertentietegoed
* voor nieuwe Adwords accounts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.