Google Premier Partner

Google premier partner

Advertise Solution is officieel Google Premier Partner. Dat is het hoogste haalbare op de ladder van Google accreditaties. Met deze accreditatie erkent Google dat wij deskundig en professioneel werken binnen de Google systemen en volledig gecertificeerd zijn. Ook controleert Google op het optimaal benutten van het Google Ads programma Adwords.

Voordelen van Google Premier Partner

De voordelen van het Google Partner zijn is dat de bezoeker inzicht heeft in de krachten van het Online marketing bureau. Het wordt direct duidelijk wat voor een mensen en kwaliteiten het bureau in huis heeft. Door onze gecertificeerde partner status, werken wij rechtstreeks met Google om de beste diensten voor onze klanten aan te kunnen bieden.

Wat betekent Google Premier Partner voor onze klanten?

Met onze status als officiële Google Premier Partner zijn onze klanten, volgens de lezing van Google ervan verzekerd dat wij een serieuze leverancier zijn voor onder andere Google AdWords en Google Shopping. Onze Google AdWords specialisten hebben alle mogelijke kennis in huis en zijn gecertificeerd om hierbij ondersteuning en advies op hoog niveau te geven. Daarnaast beschikken onze specialisten ook over individuele certificeringen.

Kan iedereen Google Premier partner worden?

Alleen online marketing bureaus kunnen in aanmerking komen voor een gecertificeerd partnerschap. Dit betekent dat Google Advertise Solution heeft onderzocht en heeft vastgesteld dat het voldoet aan strenge eisen.

Om Google Premier Partner te worden en te blijven moeten wij constant voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsrichtlijnen op het gebied van Google Ads, Google Shopping, en Google Analytics. Daarnaast moeten onze marketing specialisten ieder jaar opnieuw de nodige certificeringen behalen om volledig up-to-date te blijven.

Service

Als u iemand betaald voor het beheren van uw Google AdWords campagnes, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u werkt met een bedrijf dat verstand van zaken heeft. U wilt natuurlijk het beste rendement uit uw online marketing campagnes halen en wil dat bezoekers worden omgezet in betalende klanten.

Wilt u ook profiteren van onze Google Premier Partner status? Maak gebruik van een vrijblijvende Google AdWords review met één van onze Google AdWords specialisten. Klik hier om meer te weten te komen over Google AdWords.
Google Premier Partner

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen

Megafoon

Neem contact op met onze Adwords specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nu met gratis €75,- advertentietegoed
* voor nieuwe Adwords accounts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.