Online Marketing Bureau

Online marketing

Onder online marketing vallen alle digitale vormen van marketing. Het is een verzamelbegrip voor het inzetten van internet voor promotie van een product, dienst of bedrijf. Meestal staat binnen de online marketingactiviteiten van een organisatie de website centraal. Middelen als zoekmachines, social media, maar ook offline promotie kunnen worden ingezet om bezoekers naar uw website te trekken.

Vormen van online marketing

SEO en SEA zijn belangrijke vormen van online marketing want de eerste pagina in Google is de meest populaire. De meeste mensen stoppen met zoeken na de eerste pagina.

SEO is zoekmachine optimalisatie, het doel van SEO is het zo hoog mogelijk komen op relevante trefwoorden op een organische wijze. Dat wil zeggen dat het op een natuurlijke manier gebeurd en het geen betaalde vorm is. Enkele technieken die toegepast worden om de organische vindbaarheid te verbeteren zijn:

  • Linkbuilding
  • Website optimalisatie
  • Content optimalisatie

SEA is een ander verhaal, SEA is wel een betaalde vorm van zoekmachine marketing, namelijk zoekmachine adverteren. Dit gaat via een prijs per klik systeem waarbij er per klik en per bezoeker een bedrag betaald wordt aan Google. Google AdWords is het systeem waarin dit geleid wordt.

Google is momenteel de grootste en populairste zoekmachine, dit komt omdat Google dagelijks en overal door iedereen wordt gebruikt.

SEO uitbesteden

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw website een sterkere domeinautoriteit opbouwt dan die van uw concurrenten. Dit zal op een natuurlijke manier gebeuren door links te plaatsen op voor uw website relevante domeinen. Hierdoor genereren we meer online vermeldingen voor uw website. Google vangt dit signaal op en ziet dat uw website veel wordt bezocht. Klik hier om meer te lezen over Linkbuilding.

SEA uitbesteden

Steeds meer organisaties worden zich ervan bewust dat het starten met Google Ads kansen biedt. Hierdoor neemt de concurrentie op zoekwoorden toe en wordt de klik prijs hoger. Wanneer u de campagne niet optimaal inricht en monitort kunnen de kosten hoog oplopen waardoor u snel door uw budget heen bent en uiteindelijk minder conversie behaalt. Het kost veel tijd om een campagne te bouwen en te optimaliseren. Tijd die vaak veel beter gebruikt kan worden binnen de organisatie. Meer weten over Google AdWords klik dan hier.

Google premier partner

Wist u dat Advertise Solution beschikt over het Google Premier Partner certificaat? Google geeft dit keurmerk aan select aantal bedrijven die resultaten kunnen aantonen en dat ze gespecialiseerd zijn in zoekmachine marketing. Binnen de huidige groep van Nederlandse Google Partners zijn de best presterende bureaus geselecteerd als Google Premier Partner, en hier zijn wij kunnen trots vertellen dat wij hier 1 van zijn!

 

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen

Megafoon

Neem contact op met onze Adwords specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nu met gratis €75,- advertentietegoed
* voor nieuwe Adwords accounts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.