Ontgooglen

Reputatiemanagement bouwt geoptimaliseerde internetpagina’s die geheel gevuld zijn met positief nieuws. Doel van deze pagina’s is het verkrijgen van een toppositie in de zoekmachines boven eventuele negatieve berichtgeving. Zodat u niet verder beschadigt kunt worden en de negatieve resultaten verder zullen afzwakken.

Search Engine Reputation Management. Deze tak van sport zorgt ervoor dat klanten die op uw naam gaan googlen enkel positieve nieuwsberichten te zien krijgen in de top van de resultaten.

Vanwege de kracht van consumentenorganisaties en forums, doen zich twee problemen voor; Allereerst zijn er vele andere klanten die de klachten lezen van anderen en ze kunnen uw (online) reputatie kapot maken. Een ander probleem is dat deze onderwerpen meestal goed in de zoekmachines ranken op uw zoekwoorden en daarom raakt uw reputatie beschadigd. Het is niet prettig om negatieve titels in de zoekmachine resultatenpagina’s te zien, bij het zoeken van uw merknaam of eigen naam!

Uw reputatie wordt grotendeels online bepaald. Advertise Solution is ervaren in het verbeteren van uw online reputatie, en het beheren daarvan.

ontgooglen van negatieve berichtgevingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen

Megafoon

Neem contact op met onze Adwords specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nu met gratis €75,- advertentietegoed
* voor nieuwe Adwords accounts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.