SEO Specialist

SEO Specialist

Een SEO specialist, ook wel online marketeer, is iemand die er voor zorgt dat websites zo vindbaar mogelijk zijn in zoekmachines, met als doel het verhogen van het organische bezoekersverkeer en het aantal conversies. Dit gebeurt doormiddel van een aantal technieken die een SEO specialist uitvoert, de technieken zijn:
– Linkbuilding
– Website optimalisatie
– Content optimalisatie

Linkbuilding

Kort gezegd is linkbuilding het verzamelen van relevante links van andere websites die naar uw website kunnen linken. Door het plaatsen van uw link op relevante websites krijgt uw website een hogere positie in Google. Dit klinkt makkelijk, maar dat is het niet. Linkbuilding moet secuur en rustig gedaan worden. Bij het plaatsen van teveel links zal uw website negatief worden beïnvloed.

Website optimalisatie

Website optimalisatie is een proces waarbij uw website geoptimaliseerd wordt om aantrekkelijker voor zowel de zoekmachine van Google als voor uw bezoekers te worden.

Content optimalisatie

Content optimalisatie is het optimaliseren van de inhoud van uw website. Hieronder vallen de teksten, afbeeldingen en video’s. Onze SEO specialist schrijft de teksten op basis van zoekwoorden waar de zoekmachine van Google en uw bezoekers veel waarde aan hechten. De teksten worden op een SEO vriendelijke manier geschreven, hierbij wordt er gebruik gemaakt van “call-to-actions”.

SEO zelf toepassen

SEO zelf toepassen kost veel tijd en als u niet beschikt over de benodigde kennis kan dit negatieve invloed hebben op uw website. Daarnaast is linkbuilding erg tijdrovend, vaak is dit tijd die u beter had kunnen investeren in waar u goed in bent.

Ontwikkelingen

Een SEO specialist is voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de markt. Daarbij werken wij altijd samen met u. Maandelijks ontvangt u een rapport met daarin onder andere de huidige posities van uw zoekwoorden.

Wilt u weten wat SEO voor uw website kan betekenen? Neem dan contact op met onze SEO specialist en maak gebruik van de gratis SEO website scan.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen

Megafoon

Neem contact op met onze SEO specialist 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nu met gratis SEO website scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.