Zoekmachine optimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel search engine optimization (SEO) genoemd. Het zijn technieken die toegepast worden om uw websites hoger te laten ranken binnen de organische zoekresultaten van Google. Het gaat hier dus om het niet betaalde gedeelte van Google. Door optimalisatie van uw website wordt de vindbaarheid verhoogt in de zoekmachine en scoort u hoger in Google.

Betere vindbaarheid van uw website

Zoekmachine optimalisatie houdt in dat uw website door bepaalde factoren beter vindbaar wordt in de zoekmachine van Google. Om de vindbaarheid van uw website te verbeteren zijn er een aantal technieken die toegepast kunnen worden, namelijk:

– Content optimalisatie
Website optimalisatie
Linbuilding

Content optimalisatie

Content optimalisatie is het optimaliseren van de inhoud van uw website. Hieronder vallen de teksten, afbeeldingen en video’s. Het is van belang om het doel van de content vast te stellen, wilt u de bezoekers informeren of aanzetten tot het verrichten van een actie. Meestal is het doel om de bezoeker aan te zetten tot koop.

De content moet geschreven worden op basis van zoekwoorden waar de zoekmachine van Google en uw bezoekers veel waarde aan hechten. Wij schrijven deze content op een SEO vriendelijke manier en maken gebruik van “call-to-actions”.

Website optimalisatie

Website optimalisatie is een proces waarbij uw website geoptimaliseerd wordt om aantrekkelijker voor zowel de zoekmachine van Google als voor uw bezoekers te worden.

Linkbuilding

Uw website heeft autoriteit nodig, dit wordt opgebouwd met de techniek linkbuilding. Linkbuilding is simpel gezegd het verkrijgen van links op relevante websites die verwijzen naar uw website.

Vaak denken mensen: hoe meer links naar mijn website verwijzen, hoe beter. Dit is absoluut niet het geval, het gaat om de kwaliteit van de links. Linkbuilding is niet meteen zichtbaar, het heeft de tijd nodig. Op langer termijn is Linkbuilding zeer effectief voor uw website.

Bent u benieuwd wat Advertise Solution voor u kan doen? Maak dan gebruik van de gratis SEO website scan. Of neem contact op met één van onze specialisten.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen

Megafoon

Neem contact op met onze SEO specialist 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Nu met gratis SEO scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.