> Home  > Google aanbevelingen

Google aanbevelingen

Google aanbevelingen

Met aanbevelingen haal je meer uit je google ads account. Het is specifiek bedoeld om het jou makkelijker te maken campagnes te verbeteren. Google ads brengt overzichtelijk in kaart waar jouw campagnes geoptimaliseerd kunnen worden. Om jouw campagnes te verbeteren biedt elke aanbeveling jou een aangepast advies. Hierdoor kun je je biedingen en zoekwoorden verbeteren om zo je budget optimaal te benutten. Hoe het werkt dat lees je in deze blog.

Hoe werkt Google aanbevelingen?

Aanbevelingen worden automatisch gemaakt door de prestatiegeschiedenis van je account. Je ziet nog geen aanbevelingen wanneer je nog niet zo lang bent gestart met je advertentie. Als dit zo is dan moet je later nog eens terug kijken. Google aanbevelingen is zo gemaakt dat je in een korte tijd verbetering kan aanbrengen. Ook houdt Google aanbevelingen je campagnes up to date.

Op de pagina van Google aanbevelingen kun je prestatieschattingen weergeven op basis van historische gegevens. Op deze pagina zie je welke aanbevelingen jouw prestaties eventueel kunnen verbeteren.

Welke aanbevelingen geeft Google ads?

De aanbevelingen die Google ads laat zien zijn afgestemd op jouw situatie. Dit kan dus betekenen dat je niet elke type aanbeveling kan zien.
Hieronder zie je een aantal aanbevelingen:

• Zoekwoorden
Google die controleert dagelijks de status van jouw zoekwoorden. In de aanbevelingen geeft google dan weer welke zoekwoorden overbodig zijn. Dit kan zijn omdat de zoekwoorden niet worden gebruikt in de zoekmachine. Ook kan het zijn dat je al een vergelijkbaar zoekwoord in jouw campagne hebt staan.
• Extensies
Google biedt veel verschillende extensies die je kan toevoegen aan je advertenties om deze uit te breiden. In de aanbeveling laat google je zien welke extensies je nog waar kan toevoegen in je campagnes. Dit is bijvoorbeeld heel handig als je iets over het hoofd hebt gezien.
• Biedingen en budgetten
Met deze aanbeveling geeft Google tips over de biedingen. Het gaat dan over de meest efficiënte biedstrategie. Ook zorgt deze aanbeveling er voor dat je campagnes goed worden benut met het budget wat jij hebt.
• Targeting
Ook geeft Google jouw tips over de targeten van je doelgroep. Dit kan zijn het toevoegen van nieuwe doelgroepen.
• Geautomatiseerde campagnes
Aanbevelingen maken hier het campagnebeheer makkelijker.
• Reparaties
Deze aanbeveling kan problemen van je account oplossen.

Aanbevelingen van Google zijn super handig, maar je moet wel altijd kritisch blijven. De enige die jouw campagnes en doelen het beste kent dat ben jij zelf. Je kunt de aanbevelingen van google net zo makkelijk afwijzen als toepassen.

Een aanbeveling toepassen

Als je een aanbeveling wilt toepassen dan klik je bij de gewenste aanbeveling op weergeven en daarna op toepassen. Wanneer je alle aanbevelingen wilt toepassen van een bepaald type dan klik je op Alles toepassen. Als je per ongeluk een aanbeveling hebt toegepast dan kan je dit ongedaan maken in het wijzigingsgeschiedenis in je account.

Het kan zijn dat je nog geen aanbevelingen ziet. Hiervoor zijn verschillende redenen die hieronder uitgelegd staan:
• Je bent pas sinds kort gestart met advertenties
• Je campagnes zijn al geoptimaliseerd
• Als je advertenties geen verkeer ontvangen
• Of als je account geen factureringsgegevens bevat.

Chat openen
Vragen? WhatsApp met ons!
Hallo 👋

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Benieuwd in de mogelijkheden van Google mijn bedrijf?

Wil je meer lokale klanten aantrekken? Optimaliseer je Google Mijn Bedrijf-vermelding met Advertise Solution! We zorgen ervoor dat je bedrijf opvalt in lokale zoekresultaten, met een volledig ingevuld profiel en positieve recensies. Maximaliseer je zichtbaarheid en groei je klantenbestand. Start vandaag nog met het benutten van de kracht van Google Mijn Bedrijf!

   

  Benieuwd in de mogelijkheden van Google SEO content?

  Wil je je online aanwezigheid versterken en meer bezoekers naar je website trekken? Kies voor de geoptimaliseerde SEO-content van Advertise Solution! Onze ervaren schrijvers creëren boeiende en relevante content die zowel zoekmachines als je doelgroep aanspreekt. Vergroot je zichtbaarheid en groei je bedrijf met onze professionele SEO-content!

    

   Benieuwd in de mogelijkheden van Google Ads Remarketing?

   Bezoekers die eerder op je site waren terughalen? Dat kan met Remarketing. Wij helpen je herinneren aan jouw merk, zodat ze terugkomen om alsnog te kopen. Slim, hè. Weet je niet hoe je moet starten? Wij helpen je daarbij!

     

    Benieuwd in de mogelijkheden van Google Ads Apps?

    Heb je een app die de wereld moet zien? Met onze Apps Campagnes krijgt jouw app de spotlight in Google. Meer downloads en gebruikers? Geen probleem met de hulp van Advertise Solution!

      

     Benieuwd in de mogelijkheden van Google Ads Shopping?

     Online winkelen is hot, en met Google Shopping sta jij vooraan. Wij zorgen dat jouw producten uitblinken in Google’s Shopping resultaten, zodat klanten niet om je heen kunnens.

       

      Benieuwd in de mogelijkheden van Google Ads Display?

      Beeld zegt meer dan duizend woorden. Met onze Display campagnes laat je jouw advertenties schitteren op websites over het hele internet. Perfect om je merk te laten zien en nieuwe klanten te trekken.

        

       Benieuwd in de mogelijkheden van Google Analytics?

       Heb je je ooit afgevraagd hoe bezoekers jouw website gebruiken? Met Google Analytics duiken we diep in de data om te zien wat werkt en wat niet. We helpen je inzichten te verkrijgen om je website te optimaliseren, zodat je meer klanten aantrekt en behoudt. Met Advertise-Solution maak je slimme beslissingen gebaseerd op harde cijfer.

         

        Vraag vrijblijvend een analyse aan

         Wat voor gratis scan wil je?

          

          

         Vraag vrijblijvend een offerte aan

          Wil jij direct meer leads ontvangen in uw branche?

          Eenvoudig leads kopen Van schilder tot boekhouder, wij hebben de juiste professionals voor alles wat je zoekt. Ben jij een ondernemer en op zoek naar meer klanten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

          Fout: Contact formulier niet gevonden.

          Benieuwd naar de mogelijkheden?

          Content is key, letterlijk. Zo hebben wij ervaren dat goede content één van de belangrijkste factoren is om goed te ranken op Google. Benieuwd in de mogelijkheden voor jouw specifieke website en branche?

            

           Benieuwd naar de mogelijkheden?

           Wil je hoger scoren in zoekmachines en meer organisch verkeer aantrekken? Kies voor de professionele linkbuildingdiensten van Advertise Solution! We bouwen hoogwaardige backlinks van relevante en betrouwbare bronnen om je websiteautoriteit te vergroten. Verbeter je SEO en laat je bedrijf groeien met onze effectieve linkbuildingstrategieën!

             

            Benieuwd in de mogelijkheden van website optimalisatie

            Iedere ondernemer wilt dat zijn website gevonden kan worden door potentiële klanten. Om ervoor te zorgen dat dit mogelijk is, is het optimaliseren van je website belangrijk. Maar wat houdt optimaliseren nou precies in?

              

             Benieuwd hoe jouw website ervoor staat?

             Met onze vrijblijvende SEO scan bekijken wij de huidige situatie van jouw website en maken wij gebaseerd op de data een gepaste rapportage met wat wij voor jou kunnen betekenen.

               

              Kom in contact om te starten met SEO

              Je wilt hoger op komen in google en het liefst al je concurrenten verslaan in de resultaten. Goed nieuws! Wij kunnen je daarmee helpen.

              Fout: Contact formulier niet gevonden.

              Kom in contact om jouw Google Shopping te verbeteren

              Geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van Google Shopping voor jouw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons.

                

               Kom in contact om jouw Google Ads te verbeteren

               Door middel van een gratis Google Ads review geven wij jou inzage in uw Google campagne en kun je besluiten om jouw campagne door ons te laten bewaken. Google Ads biedt altijd inzicht in de resultaten van de campagnes, waardoor wij jouw Google Ads campagnes kunnen verbeteren door bij te sturen en zo de beste resultaten te behalen.

               Fout: Contact formulier niet gevonden.

               Vraag nu onze gratis Google Ads review aan

               Ja, echt gratis. Het probleem is vaak dat de tijd en de kennis ontbreekt bij een gewone ondernemer voor een professionele Google Ads campagne en dat is zonde. Wij hebben daarom besloten om de Google Ads review geheel gratis aan te bieden. Zodat jij als ondernemer een beter beeld krijgt betreft de diverse mogelijkheden en kansen binnen Google Ads.

               Fout: Contact formulier niet gevonden.

               Benieuwd in de mogelijkheden van Google Ads?

               Hoe dit rendement vol toegepast kan worden voor jouw website? Of wil je gewoon even sparren met een ander brein? Dat kan! Vul het contact formulier vrijblijvend en volledig in en er zal binnen 48 uur contact met jouw opgenomen worden.

                 

                Zin in een kop koffie of iets anders?

                Kom gezellig bij ons langs op gesprek voor een kop koffie, kop thee of iets anders. Wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en wat voor jou als ondernemer wel of niet kan werken.